Guía de procedementos e servizos
Ir á sección pai
Detalle procedemento
PE504A
Prórroga de establecementos de cultivos mariños e auxiliares.
Procedemento dirixido a: Empresas e profesionais
Consellería do Mar
Se vostede ten que renova-lo título habilitante para continuar coa explotación do seu establecemento de cultivos mariños ou auxiliares, deberá solicitarlle á Xunta de Galicia que lle conceda a correspondente prórroga.
Persoas físicas ou representantes dunha persoa xurídica legalmente constituída, titulares dun permiso de actividade ou concesión.
Xunta de Galicia
Consellería do Mar
Dirección Xeral de Pesca, Acuicultura e Innovación Tecnolóxica
Subdirección Xeral de Acuicultura
Servizo de Innovación Tecnolóxica da Acuicultura
Praza Europa 5ª-4º (Polígono de Fontiñas)
15781 Santiago de Compostela (Coruña, A)
Teléfono: 981546347
Email: servizo.innovacion.acuicultura.cmrm@xunta.gal
Xunta de Galicia
Consellería do Mar
Departamento Territorial da Consellería do Mar da Coruña
Ramón y Cajal, nº 2 - 5º andar
15006 Coruña, A (Coruña, A)
Teléfono: 981182016
Email: spait.mar.coruna@xunta.gal
Xunta de Galicia
Consellería do Mar
Departamento Territorial da Consellería do Mar de Celeiro
Avda.Gerardo Harguindey Banet, 2 (Celeiro)
27863 Viveiro (Lugo)
Teléfono: 982555035
Email: pesca.mar.celeiro@xunta.gal
Xunta de Galicia
Consellería do Mar
Departamento Territorial da Consellería do Mar de Vigo
Concepción Arenal, nº 8, 4º andar
36201 Vigo (Pontevedra)
Teléfono: 986817122
Email: spait.mar.vigo@xunta.gal
Prazo de presentación: Aberto todo o ano
Solicitar a prórroga cunha antelación mínima de seis meses ó vencemento do prazo de vixencia.
Solicitude segundo o Anexo I.
No suposto de cotitularidades, Anexo II.
Abono da taxa administrativa.
Copia da escritura acreditativa de la constitución de la sociedade inscrita no rexistro mercantil.
Copia dos estatutos polos que se rexe.
Informe técnico-biolóxico sobre a producción acadada.
Memoria económica-financeira.
Cronogramas coas previsións de producción e económicas no período de prórroga solicitado.
Comprobación de datos.
Os documentos relacionados serán obxecto de consulta ás administracións públicas. No caso de que as persoas interesadas se opoñan a esta consulta, deberán indicalo e achegar unha copia dos documentos.
DNI/NIE da persoa solicitante.
DNI/NIE da persoa representante.
NIF da entidade solicitante.
Prazo de resolución: Seis meses
Sentido do silencio: Positivo
Unha vez presentado este trámite pode consultar o seu expediente en "A miña sede"
-
Ámbito Autonómico
-
Decreto 406/1996, do 7 de novembro, polo que se aproba o Regulamento de viveiros de cultivos mariños nas augas de Galicia (DOG nº 228 do 21 de novembro de 1996).
-
Orde do 17 de novembro de 1999 pola que se regula o procedemento para o outorgamento de prórrogas das concesións dos viveiros de cultivos mariños nas augas de Galicia (DOG nº 245 do 22 de decembro de 1999).
-
Orde do 22/05/2000.
-
Decreto 274/2003, do 4 de xuño, polo que se regula o procedemento do obtención do permiso e concesión de actividade para os establecementos de acuicultura e auxiliares de acuicultura na zona terrestre (DOG nº 110 do 9 de xuño de 2003).
-
Lei 11/2008, do 3 de decembro, de pesca de Galicia (DOG nº 243 do 16 de decembro de 2008).
-
Lei 6/2009, do 11 de decembro, de modificación da Lei 11/2008, do 3 de decembro, de pesca de Galicia (DOG nº 243 do 15 de decembro de 2009).
-
Orde do 22 de abril de 2015 do Vicepresidente e Conselleiro de Presidencia, Administracións Públicas e Xustiza, pola que se adaptan e incorporan á sede electrónica da Xunta de Galicia os procedementos administrativos de prazo aberto da Consellería do Medio Rural e do Mar (DOG núm. 77 do 24.04.2015).
-
Outros procedementos relacionados
Axudas destinadas aos familiares dos profesionais do mar falecidos no exercicio da súa actividade.
Prazo aberto: 30/01/2025 00:00 - 15/12/2025 23:59
Recoñecemento como organización de produtores pesqueiros (OPP).
Aberto todo o ano
Retirada do recoñecemento como organización de produtores pesqueiros (OPP).
Aberto todo o ano
Permiso de explotación a pé.
Aberto todo o ano